Veganer måltidskasse

Du behøver ikke bruge de sene aftentimer på at planlægge måltider til næste uge, når hverdagens retter til børn og voksne skal være både smagfulde, farverige og mættende.

5/5

 Antal

 2 - 4 personer

Tilbered på
15 minutter

Måltider 
3 - 5 dage

Per portion

Pris fra 31,-

Spar op til 765,- på køb ved de 4 første kasser

5/5

 Antal

 2 - 4 personer

Tilberes på
30 minutter

Måltider 
2 - 5 dage

Per portion

Pris fra 45,-

Få 30 % på de første to leveringer - Spar helt op til 575 kr.


4.5/5

 Antal

 1 - 5 personer

Tilbered på
20 minutter

Måltider 
3 - 5 dage

Per portion

Pris fra 40,-

Få 25% rabat på første familiekasse 

4.5/5

 Antal

 1 - 5 personer

Tilbered på
20 minutter

Måltider 
3 - 4 dage

Per portion

Pris fra 27,-

Black Days - Spar 40% på de to første måltidskasser.

4/5

 Antal

 2 - 4 personer

Tilbered på
20 minutter

Måltider 
3 - 5 dage

Per portion

Pris fra 38,-

Få 40% rabat på din første kasse


4/5

 Antal

 1 - 10 personer

Tilbered på
5 minutter

Måltider 
3 - 7 dage

Per portion

Pris fra 58,-

Sammensat af kokke og ernæringseksperter

Sortering af tilbud er opstillet efter hvor meget der udbetales i provision! Læs mere…

 

Derfor er de plantebaserede veganer måltidskasser et hit

Med en vegetar måltidskasse kan du glæde hele familien og sikre, at alle får næringsrige og inspirerende måltider.

Det er langt fra kun de mænd og kvinder, som laver vegansk mad i forvejen, der vil få glæde af en plantebaseret kasse, der er fyldt med friske ingredienser. Der kan være forskellige årsager til at vælge plantebaseret kost i en periode eller som afveksling fra tid til anden.

Har du lavet vegetariske måltider før, eller er du vant til at lave mad med bønner, frø, kerner og linser? Når du tilbereder vegetariske retter, er det afgørende, at du er opmærksom på at få dækket alle kostmæssige behov. Der er brug for ingredienser, som giver dig den optimale næringsprofil og indeholder både protein, sunde fedtolier, kulhydrat og vitaminer.

Det kan være udfordrende nok i forvejen at købe ind. Det kan være en både tidsmæssig og mental drænende opgave, hvor du skal bruge tid på at finde alle fødevarer og produkter i supermarkedet.

Vil du lave plantebaserede måltider, stiller det ekstra krav til specialfødevarer. I denne situation vil der tit være behov for at besøge specialforretninger. Det er derfor, at mange singler, par og familier vælger måltidskasser med vegansk mad.

Det sparer masser af tid i hverdagen ved at bestille en veganer måltidskasse, der indeholder samtlige opskrifter, der skal bruges til tilberedning af ingredienserne i din levering.

Fordelene ved at bestille plantebaseret måltidskasse

Det eneste det kræver for at bestille en plantebaseret måltidskasse er lysten til at prøve nye og lækre måltider og nysgerrigheden overfor at spise kødfrit. Der er mindst lige så meget bid, saft og kraft i plantebaseret mad, som du kender til det fra de klassiske, danske retter med kød som hovedbestanddel.

Du kan blandt andet glæde dig til følgende fordele, når du bestiller veganer måltidskasse:

  • Du slipper for at bruge flere timer på at handle ind og stå i kø i supermarkeder hver uge
  • Alle opskrifter følger med til din levering
  • Du er garanteret at komme til at spise varieret
  • Du kommer til at lave måltider med alle næringsstoffer og den korrekte ernæringsmæssige profil
  • Måltiderne er børnevenlige og nemme at lave
  • Du vælger selv, hvor mange personer din måltidskasse skal indeholde ingredienser til

Du bestemmer, hvor lang en periode den sunde, veganske livsstil skal vare. Det kan være i en enkelt uge, eller det kan være i en længere periode, hvis du får hang til de mange smagsnuancer, sprøde oplevelser og fyldige måltider, som retterne byder på.

Det kan være en stor fordel, at du kan justere og tilpasse dit abonnement, så det passer til dine behov. Det kan være, der kommer gæster på besøg i den kommende uge, og der således skal justeres i forhold til antal personer i dit abonnement.

Hvorfor spise vegansk mad?

Følger du med i nyhederne, og er du opmærksom på miljøet, ved du, at vi mennesker hver dag tærer på klodens ressourcer. Forarbejdning, fremstilling og produktion af kød udleder masser af CO2, og med jævne mellemrum skabes der offentlig debat om emnet med opfordring til at spise plantebaseret og indføre kødfrie måltider hver uge.

Vegansk mad er rig på smag og næring, og det er mad, som kan tilberedes på masser af forskellige måder. Måltider, som kan være både kolde og varme, og som kommer til at blive nydt af alle medlemmer i familien. Du behøver ikke være en haj i køkkenet for at få succes med at lave og servere vegansk mad. Eftersom måltiderne og madlavningstilgangen bliver mere og mere udbredt hos danskerne, kommer der flere og flere opskrifter til. Det betyder, at du kan lave varierede og spændende retter hver dag i ugen og se frem til at nye typer af måltider i den kommende uge.

Mange af retterne fra en veganer måltidskasse kan nydes dagen efter. Dermed kan du og familien få de skønneste frokoster eller mellemmåltider, hvis der skulle være rester tilovers fra aftensmåltidet i går.

Fleksible abonnementer, der passer til husstanden

Hverdagen er omskiftelige, uanset om du er selvstændig, arbejdssøgende, offentlig ansat eller studerende, og derfor skal abonnementer på veganer måltidskasser være fleksible.

Du kan mere eller mindre selv bestemme, hvordan din veganer måltidskasse skal være sammensat. Når du bestiller dit abonnement hos en kvalitetsbevidst forhandler og leverandør, vil din kasse være spækket med sæsonens grønt og friske ingredienser.

Får du gæster i ugens løb, kan du justere antal personer, som din levering skal dække over. Du kan selv tilpasse, hvilken type måltidskasse du vil have, og hvor mange portioner der skal kunne laves af ingredienserne.

Er du og familien eller kæresten vant til at spise kød, kan det være både forfriskende og tilfredsstillende i en periode at ændre måltidskasse til den veganske udgave. Det er muligt at bestille veganer måltidskasse til dig selv, til dig og kæresten eller til hele familien.

Vælg vegetar måltidskasse når du vil gå ned i vægt

Veganer måltidskasse er ideel, når du vil leve sundere, smide et par kilo og opretholde normalvægten. Den plantebaserede kost er rig på sunde fedtsyrer, der har positiv indflydelse på kolesterol i blodet og din mæthedsfornemmelse. Den store fordel ved at spise grønne måltider er, at kroppen kan bruge hver en bestanddel af ingredienserne. Du vil opleve bedre fordøjelse samtidig med, at vægten stille og kontrolleret vil dale.

Ét er at have drømmen om at gå ned i vægt eller leve en sundere livsstil. Noget andet er at føre drømmen ud i livet. En afgørende forudsætning for at lykkes med et vægttab og holde det vedlige er, at du opretholder motivationen omkring din livsstilsændring.

Mange mennesker opgiver vægttab efter et bestemt antal måneder, da det kan være krævende både tidsmæssigt og mentalt hele tiden at skulle forholde sig til madplaner, indkøbslister, tilberedning og indkøb. Du kan give dig selv de bedste betingelser for varigt vægttab ved at bestille veganer måltidskasse, så du hver dag kan tilberede de mest indbydende, mættende og velsmagende måltider.

SE ALLE MÅLTIDSKASSER

Scroll til toppen