Økologisk måltidskasse

Går du op i klima og miljø, og sætter du pris på at træffe bæredygtige beslutninger i dagligdagen? En økologisk måltidskasse er den perfekte løsning for dig, der vil spare tid på indkøb og planlægning af aftensmåltider.

5/5

 Antal

 2 - 4 personer

Tilbered på
15 minutter

Måltider 
3 - 5 dage

Per portion

Pris fra 31,-

Spar op til 765,- på køb ved de 4 første kasser

5/5

 Antal

 2 - 4 personer

Tilberes på
30 minutter

Måltider 
2 - 5 dage

Per portion

Pris fra 45,-

Få 30 % på de første to leveringer - Spar helt op til 575 kr.


4.5/5

 Antal

 1 - 5 personer

Tilbered på
20 minutter

Måltider 
3 - 5 dage

Per portion

Pris fra 40,-

Få 25% rabat på første familiekasse 

4.5/5

 Antal

 1 - 5 personer

Tilbered på
20 minutter

Måltider 
3 - 4 dage

Per portion

Pris fra 27,-

Black Days - Spar 40% på de to første måltidskasser.

4/5

 Antal

 2 - 4 personer

Tilbered på
20 minutter

Måltider 
3 - 5 dage

Per portion

Pris fra 38,-

Få 40% rabat på din første kasse


4/5

 Antal

 1 - 10 personer

Tilbered på
5 minutter

Måltider 
3 - 7 dage

Per portion

Pris fra 58,-

Sammensat af kokke og ernæringseksperter

Sortering af tilbud er opstillet efter hvor meget der udbetales i provision! Læs mere…

 

Fordelene ved at bestille økologisk måltidskasse

Med en måltidskasse er alt arbejdet med hensyn til indkøb, opskrifter og planlægning klaret for dig. Du får din kasse leveret direkte hjem til dig, så du i stedet kan prioritere børnene, kæresten eller din hobby.

Du kan genkende de bedste leverandører af måltidskasser på bredden af deres udvalg. Når du vil have mest kvalitet for pengene, skal du vælge en forhandler, som både kan tilbyde klassiske måltidskasser samt de vegetariske og økologiske måltider. Det er kun de mest specialiserede leverandører, der kan tilbyde skræddersyede, økologiske måltidskasser.

Du kan se frem til både økonomiske, praktiske og tidsmæssige fordele ved at gøre som tusindvis af andre danskere og bestille måltidskasse i økologisk udgave:

  • Du slipper for at bruge flere timer hver uge på indkøb
  • Du skal ikke forholde dig til indkøbssedler og madplaner
  • Du sparer både tid og penge
  • Der er måltider og retter, som både børn og voksne vil elske
  • Du kan selv vælge antal personer, som din levering af økologiske ingredienser skal dække over

Det er en fordel at være kunde og abonnent hos en leverandør med forskellige typer af måltidskasser. Der kan fra tid til anden være behov for og lyst til at prøve nye smagsoplevelser. Det kan du og kæresten eller familien komme til, når I kan vælge imellem forskellige typer af mad.

Derfor er en økologisk måltidskasse en økonomisk, fornuftig beslutning

Har du ikke prøvet at bestille og modtage måltidskasser før, vil det økonomiske aspekt med stor sandsynlighed være med i dine overvejelser.

Der kan være både tid og penge at spare, når du vælger at få et firma til at levere en komplet kasse hjem til dig med alle de ingredienser, som du skal bruge til den kommende uges måltider.

Det smarte ved madkonceptet er, at firmaet bag er i stand til at få gode og fordelagtige priser på at købe fødevarer og produkter hjem i større partier. Det er besparelser, som i sidste ende kommer dig som kunde og abonnent til gode.

Med i din besparelse skal du også forholde dig til de transportudgifter, som du normalt har hver uge til og fra supermarkeder og forretninger med specialfødevarer.

Når det kommer til økologisk mad og bæredygtige produkter, kan det kræve ekstra køreture i bil til og fra specialforretninger.

Så nemt er det at få den rette måltidskasse med økologiske råvarer

På under 10 minutter kan du tilpasse det abonnement, som passer dine ønsker for madvarer og husstandens behov. Når du bestiller en økologisk måltidskasse, skal du oplyse følgende detaljer:

  • Antal børn og voksne som måltidskassen skal indeholde ingredienser til
  • Hvor kassen skal leveres
  • Type af abonnement

Der er forskellige årsager til, at danskere i forskellige aldre og med forskellige livsstile vælger at bestille kasser med mad og ingredienser.

For den ældre generation fra 60-70år og opefter handler det særligt om sikkerhedshensyn, da de slipper for at skulle befinde sig i supermarkeder med mange andre mennesker.

For målgruppen fra 30-60år skyldes populariteten omkring madkonceptet især de tidsmæssige besparelser, det er muligt at opnå hver uge. Den voksne generation har travlt med børn, karriere og hobbys, og det kan have stor, praktisk og mental betydning, at der kan frigøres mange timer hver uge på de ting, som betyder mest i livet.

For de yngre mennesker fra 20-30år har en økologisk måltidskasse både økonomisk og praktisk betydning

Alle og enhver kan lave økologiske måltider

Der følger opskrifter med til hver en ret. Dermed bliver det ikke nemmere for den studerende, det travle karrieremenneske, børnefamilien og det ældre ægtepar at lave måltider, der er lavet af bæredygtige og usprøjtede ingredienser.

Det kan være både hyggeligt, lærerigt og romantisk at lave mad sammen. Har du mellemstore børn eller teenagere, er madlavning med bæredygtige og sunde råvarer en oplagt måde at give de unge mennesker indsigt i betydningen af at træffe miljøvenlige beslutninger.

For kæresteparret eller parret med selvstændige erhverv kan dét at lave mad sammen være en måde at skabe kvalitetstid på. Det er mentalt beroligende at lave mad, og det er en god anledning til at snakke om begivenheder på jobbet.

Det er nemt at få succes med de økologiske måltider, da der følger vejledning med om tilberedning og klargøring af alle ingredienser.

Minimér madspild med en økologisk måltidskasse

Når du vil gennemføre de miljøvenlige beslutninger i hverdagene, skal du forholde dig til alle aspekter omkring fødevarer, fremstilling og anvendelse. Det kan være svært at afveje, hvor mange råvarer der skal bruges til dagligdagens måltider. Med en måltidskasse er alle ingredienser nøje afmålt i forhold til hver person (barn eller voksen) og antallet af personer i din husholdning.

Du kommer til at smide færre frugter og grønt samt mindre kød ud, når du abonnerer på kasser med mad.

Økologiske færdigretter som hele familien vil elske

Det er ikke kun på grund af omtanken for vores klode her og nu samt på længere sigt, at mænd og kvinder i alle aldersgrupper vælger økologiske råvarer. Mange mennesker foretrækker de usprøjtede og naturlige fødevarer, da disse har mere smag og mere bid.

Det er tilfredsstillende at lave mad med rodfrugter, kød og tilbehør, som er dyrket på naturlig og autentisk vis. Der er garanti for, at både børn, unge og voksne vil elske dine færdigretter fra en økologisk måltidskasse, som både er nemme og hurtige at tilberede.

Fleksible abonnementer, der passer til de travle hverdage

Livet er fyldt med overraskelser. Flytter efterskolebarnet hjem i en ferie? Eller skal din ægtefælle på forretningsrejse, som strækker sig over flere dage?

Der er brug for at kunne justere dit abonnement, så det til enhver tid matcher dine hverdage og familiens situation. Når du bestiller en økologisk måltidskasse, opretter du dig som kunde, og du får en personlig side, hvor du kan se detaljerne for dit abonnement. Det er via din personlige side, at du kan ændre type af måltidskasse og antal personer, som den skal være pakket til.

SE ALLE MÅLTIDSKASSER

Scroll til toppen