Retnemt måltidskasser

Der er mange, som egentlig holder af at lave mad efter lækre opskrifter, men sjældent kan finde tiden og overskuddet til det. I familiens travle hverdage kan det være næsten umuligt.

Måltidskasser fra Retnemt kan fjerne de største forhindringer på en gang, nemlig indkøb og forberedelser. Samtidig kan det gøre planlægningen og valget af menuer både mere inspirerende og enkelt.

Moderne madudbringning med friske råvarer og opskrifter til eget køkken kan begrænse madspild, og danne rammen om nye gode vaner og oplevelser for hele familien.

retnemt logo

Bestil måltidskasse fra Retnemt

Annonce

Er måltidskasser noget for dig?

Muligheden for at få råvarerne og opskrifterne til den lækre, hjemmelavede mad bragt lige til døren, er den helt oplagte fordel ved de moderne måltidskasser, som har opnået stor udbredelse i de seneste år. Måske er det også noget, du og din familie kan have gavn og glæde af?

I så fald skal du ikke snyde dig selv for at tage kig på Retnemt’s måltidskasser. De er blandt de mest fleksible og bedst bedømte på det danske marked for madudbringning.

Fordelene er ikke begrænset til den praktiske levering.

Hele den proces og de overvejelser, der går forud for madlavningen og spisningen af måltidet bliver nemmere og langt mere overskuelig.

I køkkenet bliver arbejdsopgaverne nemmere, når råvarerne og ingredienserne, der er til rådighed, er tilpasset til lige præcis opskriften, du står med i hånden. Der er også meget madspild, som kan undgås, når det overflødige på forhånd er skåret væk.

På indkøbssiden bliver det hele også lettere. Der vil selvfølgelig stadig være fødevarer, du skal købe normalt. Havregryn, olie eller mælk for eksempel. Men alt det, vi forbinder med den besværlige madplanlægning er der allerede taget hånd om, så du kan koncentrere dig om alle de andre dagligvarer. På den måde kan du begrænse mængden af impulskøb, og i sidste ende også madspildet.

Der er også mange, som oplever helt uventede glæder, når måltidskasserne bliver en del af hverdagen.

Når madplanen og indkøbene til den er ordnet på en og samme tid, og det hele er bragt til døren, kan der blive mere tid og overskud til alt det sociale omkring måltidet. Det gælder både i køkkenet og ved spisebordet. Større variation i opskrifter og råvarer gør det mere spændende både at lave og spise maden, for voksne så vel som for børn.

Mad til døren med Retnemt – hvordan fungerer det?

Den fleksible og praktiske levering er hele omdrejningspunktet med Retnemts måltidskasser. Bestillingen og fremgangsmåden er enkel, og der er virkelig mange gode kombinationsmuligheder.

Det konkrete valg af retter kommer til sidst i processen, så det kan godt betale sig at kigge på skrifterne og de overordnede typer af måltidskasser, inden du foretager din første bestilling. Når du er mere bekendt med variationen og retterne, kan du altid ændre på dine valg til næste uge. Du kan også læse mere om opskrifterne og kategorierne her på siden.

Bestillingen forgår i fem simple trin. Først vælger du helt overordnet, hvilke typer af måltider, det skal være, hvor mange personer I skal have mad til, og hvor mange dage i ugen.

Det næste trin er selve leveringen. Retnemt dækker langt det meste af landet, men postnummeret du bor i, kan have indflydelse på, hvilke konkrete dage i ugen der bliver leveret. Det er også her, du kan give oplysninger til chaufføren om, hvordan overleveringen rent fysisk skal foregå. Bor du for eksempel i lejlighed? Er der tidspunkter, hvor opgangen er låst? Må kassen blive stillet udenfor, og så fald hvor?

Efter det kommer selve din adresse og de sædvanlige kontaktoplysninger forbundet med bestillingen. Disse oplysninger og ønsker kan ændres frit fra uge til uge. For eksempel hvis der skal leveres til enden adresse i ferien.

Til sidst er tiden kommet til at godkende dine ønsker for leveringen og det overordnede valg af måltidskasser, inden du vælger de helt konkrete retter og opskrifter.

En topscorer på Trustpilot

I kategorien ’Online madbestilling’ på Trustpilot er Retnemt en af de bedst bedømte udbydere overhovedet.

I skrivende stund er der lidt over 1500 anmeldelser fra kunder, der deler deres erfaringer med Retnemts måltidskasser. Det samlede pointtal er 4,0 ud af 5, hvilket placerer dem sikkert i det øverste lag, hvad kundetilfredshed angår.

Det, der bliver fremhævet i kommentarerne, afspejler ofte de typiske fordele ved måltidskasserne. Det skal være nemt og hurtigt i forhold til de daglige madindkøb, og så skal maden være lækker, sund og varieret. Blandt de af Retnemts abonnenter, der har delt deres erfaring på Trustpilot, har langt de fleste oplevet, at forventninger blev indfriet fuldt ud til netop det.

Noget, der også bliver fremhævet er den gode, overskuelige hjemmeside og en venlig og hjælpsom betjening og service.

Der er naturligvis også bemærkninger og vurderinger, som er mindre positive. Som eksempel på det kan blandt andet nævnes ønsker om flere eller mere kraftige krydderier. Nogen har også oplevet, at tidsangivelserne i opskrifterne har været for optimistiske. Enkelte har været ude for leveringer, hvor en bestemt ingrediens ikke var kommet med i den rigtige pakke.

Du kan se alle Retnemts opskrifter

Retnemts sortiment rummer over 800 forskellige opskrifter og variationer, og det bør fremhæves som en stor fordel, at de alle sammen findes på hjemmesiden. Som ny kunde eller nysgerrig besøgende giver det et virkelig godt overblik, og hele siden er nem at navigere på.

Selve opskrifterne er inddelt i logiske kategorier. For eksempel: Aftensmed, familiefavoritter, verden rundt, kød, fisk og grøntsager. I hver gruppe indeholder en række af underkategorier. Under fisk kan det eksempelvis være ’Retter med torsk’, ’Retter med laks’ eller fiskefrikadeller.

På samme måde kan du også vælge opskrifter til bestemte formål eller temaer: Gæstemad, vegetarisk, mexicanske retter eller mad til efterårsæsonen.

Muligheden for at læse opskrifterne på forhånd er helt klart en fordel, som også gør det nemmere at vælge selve måltidskasserne.

En anden god genvej til inspiration og overblik er Retnemts menu for den aktuelle uge. Der er 40 nye retter til hver uge, og variationen er lige så stor her som i hele det samlede sortiment. Der er både lette småretter som røget laks i skiver og hele aftensmåltider. Og det spænder fra den helt traditionelle danske mad til det asiatiske og eksotisk krydrede.

retnemt logo

Måltidskasser til hele ugen

Fleksibiliteten er helt klart en af de ting, der har bidraget mest til at gøre måltidskasser populære blandt forbrugerne. Hvis du sammensætter din Retnemt menu, opdager du hurtigt hvorfor.

Når du har dannet dig et overblik over de mange lækre opskrifter, kan du sammensætte dine måltidskasser netop så de passer bedst til dig og din familie.

Der er fire overordnede kategorier, som hedder ’Økologiske opskrifter’, ’Hurtige retter’, ’Sunde retter’ og ’Familievenlige.’ Ud fra dine præferencer kan du så vælge, hvor meget, der skal være fra hver kategori i måltidskassen.

Det er også her, du har mulighed for at fravælge råvarer, der ikke må indgå i måltiderne. Det kan for eksempel være nødder, mælkeprodukter eller svinekød. Det gør du i et skema nederst på siden, og det er både nemt og overskueligt. Men du bør kun gøre det af hensyn til meget stærke smagspræferencer, allergier, eller hvis det er ting, du ikke må spise, for det kan jo ikke undgå at begrænse variationen en smule.

Når du har valgt indholdet og menuerne, er det næste skridt at bestemme, hvor mange dage og personer, måltidskasserne skal række til. Du kan få måltidskasser med menuer til alle hverdage i hele ugen for op til 6 personer.

En såkaldt gennemsnitsfamilie, der gerne vil spare så meget indkøbsbesvær som muligt, kan for eksempel vælge måltidskasser til 5 dage for 4 personer.

Har I en periode, hvor der en god tid til at lave mad og købe ind, kan du også vælge, at der kun skal være portioner til en enkelt eller to af ugens dage.  Både antallene og retterne kan ændres frit fra uge til uge.

FAQ

Leverandør

Retnemt

Hvad koster det per portion?

Det koster omkring 45 kroner per portion.

Hvordan kan jeg kontakte Retnemt dk?

Kundeservice kan kontaktes på telefon nr. 49 17 71 76 og E-mail kundeservice@retnemt.dk

Hvad koster Retnemts måltidskasser?

Udgangspunktet for alle priserne hos Retnemt er fra 45 kr. per portion. Det er en måltidspris, hvor langt de fleste kan være med, og det gør det nemt at forudse ugens udgifter. I forbindelse med de tre første leveringer kan du få 30 % rabat.

Udgifterne til fødevarer er noget af det, der fylder allermest i økonomien, og som vi virkelig lægger mærke til, når vi handler i butikkerne eller supermarkedet. Der er rigtig mange, som gerne vil indføre madplaner og strukturerede indkøbsvaner, når der skal være mere styr på madbudgettet i familien. Men i en travl og hektisk hverdag, hvor vi måske kun spiser sammen til det ene af dagens måltider, er det meget svært at få planerne og virkeligheden til at matche.

Måltidskasser er ikke en snuptagsløsning, der løser alle problemer med budget og planlægning. Men det kan være en virkelig stor hjælp, som gør alt det praktiske omkring ugens måltider meget mere overskueligt.

For nogen kan det oven i købet medføre besparelser som følge af ændrede indkøbsmønstre. Det kommer selvfølgelig an på, hvor meget man spiser, og hvilke indkøb, leveringerne erstatter.

Retnemts måltidskasser er beregnet til at kunne erstatte hele eller dele af ugens kulinariske madindkøb. Og derfor er priserne og mængderne naturligvis sådan, at en normal familie typisk vil kunne få det til at gå op på en nemmere måde, uden at opleve, at det bliver dyrere.

 

SE ALLE MÅLTIDSKASSER

Scroll to Top
Scroll til toppen