Hello Fresh måltidskasser

Hello Fresh måltidskasser

Gode, daglige vellavede måltider er en af de ting, der er mest afgørende for vores oplevelse af livskvalitet. Sund og varieret kost giver os energi og mentalt overskud, og for mange er aftensmåltidet familiens allervigtigste samlingspunkt. Det forhøjer glæden ved de store og små øjeblikke.

Hello Fresh Spar på dine 5 første måltidskasser

Bestil Hello Fresh tilbud

Annonce

 

Men der er mange gøremål, der skal udføres, og mange planer, der skal lægges, før det lækre, hjemmelavede måltid står på bordet. Rækken af ærinder og beslutninger er ofte længere, end vi tænker over, og den begynder allerede dagen før – eller tidligere endnu.

Blev der noget til overs fra i går? Skal vi bruge det i dag? Hvad – og hvor meget skal vi i så fald købe ind? Er der tid til at lave det? Hvor mange skal spise med? Der er mange overvejelser.

Med en måltidskasse fra Hello Fresh kan du forenkle hele den proces, der indgår i ugens indkøb og den daglige madlavning, Lækre og varierede måltider fra eget køkken har aldrig været nemmere.

Måske blev interessen også vagt for dig, da Hello Fresh kom til Danmark i 2020? Det var en ny og spændende udbyder på det danske marked for måltidskasser med opskrifter.

Her kan du læse meget om, hvad Hello Fresh kan byde på, og hvordan det fungerer. Mulighederne er mange, og hvis du værdsætter lækker og nærende mad i den travle hverdag, er det helt sikkert noget, du bør overveje.

 

Hvad er fordelene ved måltidskasser?

Inden for hele det kulinariske område og catering-branchen er måltidskasserne et tilbud, der virkelig har opnået stor popularitet i gennem de seneste år. Flere og flere får øjnene op for de mange fordele og muligheder, det rummer.

Det rent praktiske, at man kan få de gode råvarer og opskrifter leveret lige til døren, er selvfølgelig den fordel, der er mest indlysende, og som de fleste sikkert tænker på som det første. De næsten daglige eller ugentlige indkøb i butikkerne eller supermarkedet, er noget, vi alle sammen gerne vil slippe for.

Udover at være en gevinst i sig selv, er leveringen også det, der åbner for alle de andre mulige fordele, der gemmer sig i måltidskassen.

Det bliver meget nemmere at sammensætte en sund og varieret kost til hele familien, og samtidig skaber det en god afveksling i spiseoplevelserne.

På den logistisk side bliver det også nemmere at overskue de almindelige indkøb, man stadig skal foretage, når planlægningen af ugens måltider ikke rumsterer i baghovedet. Det er en betragtelig fordel, ikke mindst i de travle hverdage. Måske kan der også være noget at spare, når hele indkøbsbudgettet bliver mere overskueligt.

Det er også en god måde at begrænse madspild på.

Nogle af mulighederne viser sig måske først, når man prøver det i praksis. Det kan for eksempel være, at man får mere inspiration til madlavningen til de andre dage i ugen, hvor der ikke er opskrifter fra måltidskassen. Måske bliver man selv mere fortrolig med madlavningen i det hele taget.

Det kan også rumme muligheder for at inddrage børnene i køkkenet, og lade dem stifte bekendtskab med opskrifter og naturlige råvarer. Måske kan det være med til at skabe gode måltidsvaner i hele familien, når I samles om spisebordet.

En måltidskasse kan alt det, som god, hjemmelavet mad kan, det er bare mere praktisk.

 

Hello Freshs måltider er lækre og nemme

Hello Fresh har gjort det helt enkelt at vælge ugens menu ud fra dine og familiens præferencer. Der er 18 forskellige opskrifter til hver uge, som findes i seks forskellige kategorier: ’Familievenlig’, ’Nemt og hurtigt’, ’Vegetarisk’, ’Fisk og grønt’, ’Verdenskøkkenet’ – og ’Premium’ til de særlige lejligheder.

Uanset hvad I foretrækker, er der nok at vælge i mellem.

Alle måltiderne i kassen er baseret på opskrifter, der er nemme at følge, også hvis du ikke har megen erfaring med madlavning eller tilberedning, og de er tilrettelagt med praktiske og tidseffektive fremgangsmåder.

 

Hello Fresh

 

Hvad koster måltidskasserne fra Hello Fresh?

Sammen med transport og udgifter og udstyr til boligen er maden en af de absolut største udgiftsposter i økonomien. Det er et område, hvor vi også opdager det med det samme, når priserne stiger. Derfor bør man selvfølgelig heller ikke lægge indkøbene om eller ændre i de langsigtede madplaner uden at skele til budgettet.

Et abonnement på måltidskasser kan gøre planlægningen nemmere, og måske endda gøre mad-økonomien lidt bedre.

Det er selvfølgelig ikke givet på forhånd, at måltidskasserne i sig selv vil medføre store besparelser for dig og din familie. Det afhænger jo af, hvad I ellers ville have købt, hvis I ikke fik råvarerne bragt til døren. Og det kommer an på, hvor mange I er, hvor meget I spiser, hvor I handler og meget mere.

Ret sikkert er det til gengæld, at det ikke behøver være dyrere. Faktisk kan man spise meget billigt med daglige måltider fra Hello Fresh.

Priserne begynder fra ca. 43 kr. per person, men ved køb af store ugepakker med for eksempel 16 eller 20 portioner, kan I få hvert enkelt måltid for kun lidt over 30 kr.

Hello Freshs priser er i et leje, hvor alle virkelig kan være med. Måltidskasserne som helhed koster mellem 400 og 900 kr. afhængigt at antallet af personer og opskrifter. En ugentlig måltidskasse med mad til for eksempel fire eller fem dage kan også rent økonomisk være et godt alternativ til de daglige indkøb.

På Hello Freshs hjemmeside kan du se alle priser og vurdere, hvordan måltidskasserne kan passe ind i dit madbudget. Måske er der også noget at spare. Ydermere kan du få en rabatkode, og opnå 250 kr. rabat, når du starter dit nye abonnement.

 

Hvordan fungerer Hello Fresh?

Alt ved abonnementet og leveringen af måltidskasserne er gjort så fleksibelt og enkelt som muligt.

Det første, og for så vidt eneste, du skal bruge er et login til Hello Freshs app eller hjemmeside. Når du har dit login og starter dit abonnement, kan du sammensætte menuerne og bestille levering, så det passer optimalt til jer.

For eksempel kan du vælge fra uge til uge, om I vil have mad til 2, 3 eller 4 personer med 3 til 5 måltider per uge. Der er ingen binding til abonnementet, og det kan opsiges når som helst.

Hello Fresh leverer så godt som alle steder i Danmark. Er du alligevel i tvivl, om din adresse er dækket, kan du se en fuldstændig liste over alle leveringsområder på hjemmesiden. Der fremgår også alle deadlines og tidsrum for bestillinger i hele ugen.

Du kan følge din bestilling og levering på et sporingslink, som du modtager via sms. Det kræver selvfølgelig bare et telefonnummer.

Når du modtager din måltidskasse, indeholder den allerede alt, hvad du skal bruge til at lave hver enkelt ret. Er der enkelte ting, du selv skal bruge, som for eksempel madolie, så fremgår det i opskriften.

Så er du klar til at lave alle ugens lækre retter, og det, du skal bruge til dagen i dag eller have klar til i morgen, kan du tage fra med det samme.

Derpå kan du danne dig et hurtigt overblik over de øvrige retter og de råvarer og ingredienser, der indgår. De skal selvfølgelig opbevares på frys eller køl, alt efter hvornår i ugen du skal tilberede dem.

Når du har gjort det, er du allerede klar til at gå direkte i gang med de gode måltider.

 

FAQ

Navn på Leverandør

Hello Fresh

Hvad koster et måltid fra Hello Fresh?

Det koster fra omkring 30 kroner per portion

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Kan kontaktes på hej@hellofresh.dk eller på telefon 92 45 29 77

 

Måltidskasser med økologi og bæredygtighed

Hello Fresh er meget opmærksomme på miljø og bæredygtighed. Virksomheden er bevidst om at mindske Co2-aftrykket i hele produktions- og leveringskæden.

Det kan du også bidrage til som abonnent på måltidskasserne.

Med samlede ugentlige leveringer direkte til kunderne, spares der på transporten. Det gælder både hos leverandørerne og for dig, der skal foretage færre indkøb.

Leveringen i måltidskasserne sikrer også, at der bruges meget mindre emballage, og i det hele taget meget mindre plastik.

Endelig kan du ikke undgå at begrænse madspildet, når du planlægger ugen med portionsanrettede måltider.

Det gode hensyn, som vi alle sammen forsøger at tage i det daglige, og Hello Fresh er med til at gøre det meget mere overskueligt.

 

Hello Fresh

 

Fremragende anmeldelser fra modtagerne

Beskrivelser fra kunderne og abonnenterne selv er en god måde at se en virksomhed eller et produkt an på, hvis du er nysgerrig, og gerne vil prøve det.

Siden opstarten i Danmarks i 2020 har Hello Fresh allerede fået over 3800 anmeldelser på det kendte vurderingssite Trustpilot.

Gennemsnittet er i skrivende stund på hele 3,7 point ud af 5, og det bygger på, at over 75 %, tre fjerdedele, har givet Hello Fresh en anmeldelse med betegnelsen ”Fremragende”, ”God” eller ”Middel.”

Det er en god samlet bedømmelse, der er langt over middel. Men det kan godt svare sig at kigge nærmere på anmeldelserne.

Fordelingen er interessant, og den afspejler, at mange af kunderne har været ovenud tilfredse med deres oplevelse. Alene den bedste bedømmelseskategori, Fremragende, udgør hele 47 % af alle anmeldelserne.

Der er naturligvis også ting, som brugerne ikke har været tilfredse med. Nogle nævner kun dét, mens andre bemærker det som et enkelt minus i en ellers rigtig god oplevelse. Eksempler, der kan nævnes er blandt andet: Nogle, der gerne ville have haft lidt større portioner. Misforståelser eller mindre forsinkelser i leveringen, eller kasser, der har manglet enkelte ingredienser.

De mange positive anmeldelser på Trustpilot, fremhæver typisk, at abonnement giver dem det, der er hele ideen med måltidskasserne: God og varieret med, leveret lige til døren, hurtigt og enkelt. Andre har oplevet yderligere fordele ved det, og de nævner for eksempel, at det hjælper hele familien til at værdsætte de fælles måltider, eller at det giver dem ny inspiration, når det kommer til maden i det hele taget.

 

SE ALLE MÅLTIDSKASSER

 

Scroll to Top